Apk-keuring

rdwdd

U kunt de Apk-keuring ook combineren met een grote onderhoudsinspectie. Wanneer u dit doet, krijgt u de Apk-keuring er gratis bij. Uw auto wordt dan gecheckt op 78 punten. Uiteraard worden de olie, de oliefilter en de luchtfilter meteen vervangen. Mochten er gebreken zijn worden kleine reparaties meteen verricht. Indien er grotere reparaties nodig zijn wordt dit met u besproken.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Bel ons voor een afspraak.

apkdndauto

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
dndfrontaangepastzwar1t
IMG_7683
IMG_8470

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155