Inkoop en verkoop auto’s

mec

In- en verkoop

Voor de inkoop en verkoop van tweedehandsauto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse nette auto’s op voorraad, die allemaal grondig geïnspecteerd en gekeurd zijn voordat ze in ons aanbod zijn opgenomen. Zo weet u zeker dat u een goede, maar toch zeer betaalbare auto koopt.

Wilt u toch liever zelf de auto maken, een beurt geven, apk regelen etc., dan is dat ook mogelijk en komen wij u tegenmoed met de aankoopprijs.

Wij kopen tevens auto’s in en bieden u daarvoor een eerlijke en marktconforme prijs. Bent u benieuwd naar wat uw auto waard is? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij bekijken samen uw (inruil)auto en geven u een goede indicatie van de actuele verkoopwaarde. Indien u in onze openlucht showroom een van onze betaalbare auto’s besluit te kopen, kunnen we u bovendien in de meeste gevallen een nog aantrekkelijker inruilvoorstel doen.

Koopt u ergens anders een occasion. Kom dan bij ons langs voor een gratis autocheck. Zo weet u wat u koopt.

Voor vragen en afspraken kunt u contact met ons opnemen.

occ

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
IMG_4798
dd6
IMG_8470

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155