Motorrevisie of deels ervan.

IMG_4611

Motorrevisie

Het niet werken van de motor kan veel oorzaken hebben. Soms is een deelreparatie voldoende om hem weer jaren mee te laten gaan. Hierbij moet dan gedacht worden aan het vervangen van zuigers en kleppen, aan het persen van nieuwe cilinderbussen of aan het vlakken van de cilinderkop en het plaatsen van een nieuwe koppakking. Is hij echt aan het eind van zijn Latijn, dan ben je toe aan revisie.

De motor moet uit elkaar en alle onderdelen moeten gecontroleerd worden. Alles wat (bijna) versleten is wordt vervangen. Vervolgens heeft u er weer jaren plezier van.

Voor reparatie kunt u bij ons terecht. Wij proberen door een goede diagnose kosten te besparen, maar wij sparen niet op onderdelen die vervangen moeten worden en monteren alleen materiaal waar wij achterstaan.

In plaats van revisie kunt u ook denken aan vervanging van uw motor door een ruilmotor.
Dat is een gebruikte motor, die na revisie weer helemaal fris is.

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.
Samen zullen we bekijken wat het beste bij u en uw auto past.

IMG_7853

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
IMG_4798
dd6
IMG_8470

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155