BANDEN EN MONTAGE BIJ D&D AUTOMOTIVE

Bij het bestellen van nieuwe autobanden bij D&D wilt u natuurlijk ook dat ze professioneel op de velg worden geplaatst. Hoewel sommige mensen dit zelf doen, bieden wij bij D&D ook graag de service van bandenmontage aan, zodat u zeker kunt zijn van een correcte montage.

Bij D&D omvat bandenmontage eenvoudigweg het plaatsen van de band op de velg. Naast de montage voeren wij ook een balancering uit, waardoor de band perfect in evenwicht is met het wiel. Dit voorkomt trillingen in het stuur en zorgt voor een gelijkmatige slijtage van de banden. Bovendien plaatsen we standaard een nieuw ventiel tijdens de montage.

Velgen DDautomotive

Waarom is balanceren en het gebruik van nieuwe ventielen belangrijk? Het balanceren van de banden draagt bij aan een verhoogd rijcomfort en verlengt de levensduur van de banden. Een goed uitgebalanceerde band voorkomt trillingen in het stuur en ongelijkmatige slijtage. Het standaard plaatsen van een nieuw ventiel zorgt voor luchtdichtheid, aangezien langdurig gebruik van de band de kwaliteit kan verminderen door uitdroging.

De prijzen voor banden en montage kunnen variƫren. Bij D&D monteren we niet alleen de door ons geleverde banden, maar ook zelf meegebrachte banden en tweedehands banden tegen een gunstig tarief. Daarnaast zijn wij een montagepartner van BANDEN CONCURRENT en DELTICOM AUTOBANDENMARKT.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Bij D&D streven we naar hoogwaardige bandenservice en professionele montage voor uw rijcomfort en veiligheid.


REPARATIE VAN VELGEN

Stoeprandschade of lakproblemen met uw velgen?

Bij D&D Automotive zijn wij gespecialiseerd in het repareren en restaureren van stalen, aluminium en magnesium velgen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Of het nu gaat om kleine beschadigingen, krassen, deuken of andere cosmetische problemen, wij hebben de expertise om uw velgen weer in optimale staat te herstellen. Onze vakspecialisten werken met veel oog voor detail en streven naar het best mogelijke resultaat voor een eerlijke prijs.

Wij begrijpen dat velgen een essentieel onderdeel zijn van het uiterlijk en de prestaties van uw voertuig. Daarom zetten we ons in om aan uw specifieke wensen te voldoen en uw velgen te laten stralen als nieuw. Bel ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden en om een afspraak te maken.

Bij D&D Automotive staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop, en wij kijken ernaar uit om uw velgen weer in topconditie te brengen.