Banden en montage bij D&D Automotive

IMG_0283

Als u nieuwe autobanden bij D&D bestelt wil u ze natuurlijk ook graag op de velg (laten) plaatsen. Sommige mensen doen dit zelf, maar wij monteren ze ook graag voor u. Dan weet u namelijk zeker dat het goed zit

Montage van een band bij D&D houdt simpel gezegd in: het plaatsen van de band op de velg. Naast de montage balanceren wij ook u banden, zodat de band goed in balans is met het wiel. Dit voorkomt trillingen in het stuur en onregelmatige slijtage van de banden. Daarbij plaatsen we standaard een nieuw ventiel.

Waarom balanceren en nieuwe ventielen?

Het is belangrijk om de banden te balanceren. Zo vergroot u uw rijcomfort en uw banden gaan langer mee. Een nieuw ventiel zorgt voor betere luchtdichtheid van de band. Door langdurig gebruik van de band neemt de kwaliteit van het ventiel namelijk af door uitdroging.
Naast het leveren en eventueel monteren van nieuwe banden kunt u bij ons ook terecht voor het monteren van uw zelf meegenomen banden. Tevens monteren wij ook tweedehands banden tegen een aantrekkelijk tarief. Wij zijn montagepartner van: Banden concurrent en Delticom autobandenmarkt.

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Naamloos

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
IMG_4798
dd6
IMG_8470

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155