Laswerk bij D&D automotive

IMG_9872

Roest herstellen

De autogeschiedenis gaat hand in hand met roest aan de auto. Alle onderdelen uit staal en ijzer aan de auto beginnen vroeg of laat te roesten. Als bestuurder en eigenaar heeft u echter met enige omzichtigheid goede kansen, de roestdood van de auto zo lang mogelijk uit te stellen

De reparatie van een roestplek is eigenlijk al een noodmaatregel. Veel belangrijker is het, de roest aan de auto op voorhand te verhinderen. Roest heeft een zwakke plek nodig. Hij moet op een of andere manier tot bij het blanke metaal komen om met zijn vernietigende werking te kunnen beginnen.

Herstel van roestplekken is bij ons mogelijk. Ons uurtarief hiervoor is €50,- ecxl. Btw en inclusief alle verbruiksmaterialen en werkplaatskosten.  Bij ons kunt u dus voor een eerlijk bedrag uw auto laten repareren. Voordat wij aan uw klus begin, maken we een vaste prijsafspraak, mits dit mogelijk is. Deze afspraak kunnen wij alleen maken na het bekijken van de roest op de auto zelf. Op foto’s is roest niet voldoende zichtbaar om een eerlijke offerte te maken.

U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte. Hiervoor kunt u naar ons toe komen, de offerte is dan gratis! Kunt u niet naar ons toekomen dan kunnen wij de inspectie ook op locatie uitvoeren. Hiervoor rekenen wij € 0,40 per kilometer exclusief BTW enkele reis. Berekening van het aantal kilometers gebeurt via routeplanner Google Maps.

Kosten voor de reparatie hangen af van:

  1. Waar zit de roest? Elke locatie heeft een ander kostenplaatje. Soms zit er op één plek roest, maar is het wel verspreid over 3 verschillende onderdelen aan de carrosserie. In dat soort driepunts reparaties zit veel meer tijd en materiaal.
  2. Hoe groot is de roest? Een grotere plek kost meer tijd en materiaal.
  3. Kun je er gemakkelijk bij komen? Bij moeilijk bereikbare plekken moet veel gedemonteerd worden voor je aan het verwijderen van de roest en het lassen kunt beginnen. Er is veel ruimte nodig om roest te kunnen wegslijpen en netjes te kunnen lassen zonder de rest van de auto te beschadigen. De voorbereiding is soms meer werk dan het lassen zelf.
  4. Wat voor plaatwerk is er nodig? Is reparatieplaatwerk leverbaar? Of moet het op maat gemaakt worden? Reparatieplaatwerk kost geld, maatwerk kost meer tijd.
  5. Hoe moet het afgewerkt worden? Low budget maar wel goed voor APK of een volledige restauratie? Een snelle reparatie waarmee uw auto wél door de APK komt, heeft niet onze voorkeur maar is het goedkoopste. Bij een restauratie verwijderen wij de roest volledig. Daarna lassen wij de reparatie zonder dat dit nog zichtbaar is. Dit is natuurlijk het mooiste, maar ook een stuk duurder. Ongeacht uw keuze beschermen wij laswerk altijd tegen roest met een epoxy primer en/of een eind lak of tectyl.
  6. Helpt u bij voorbereiding? Als u al kunt demonteren, dan kunnen wij direct lassen. Zo bespaart u geld.

 

Voor meer informatie kunt u ons bellen of langskomen.

TYGP8396

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
IMG_4798
dd6
IMG_8470

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155