Auto restauratie.

IMG_9231

Restauratie

Een oldtimer of klassieker restaureren, begint met gevoel. Het besef dat er aan een uniek exemplaar wordt gewerkt, met een hoge emotionele waarde voor de eigenaar.

Bij D&D proeft u direct de passie voor oldtimers. Of het nu gaat om een volledige restauratie of een deelrestauratie, wij hebben de ervaring en alle specialismen in huis om elke oldtimer of youngtimer weer in volledig originele staat terug te brengen.

 

Oldtimer restaureren: wat doet D&D

Het opknappen van een klassieker kan heel divers zijn. Een restauratie of revisie van de techniek bijvoorbeeld, zoals van de motor, de aandrijving, de wielophanging, de hydrauliek en de elektrische installatie. Het herstellen, restaureren of zelfs nabouwen van de carrosserie, ongeacht of het frame van staal, aluminium, kunststof of hout is. Het spuiten van de carrosserie, waarbij uitsluitend met originele lakken wordt gewerkt. Of het interieur in oorspronkelijke staat terugbrengen, via het opknappen en opnieuw bekleden van stoelen, dashboard, dakhemel en het herstellen van kenmerkende stijldetails. Wat u ook wilt laten doen aan uw dierbare klassieker, D&D voert het graag voor u uit.

Kwaliteit en zekerheid: juist bij een klassieker!

Kiezen voor D&D is kiezen voor kwaliteit en zekerheid. U heeft altijd de zekerheid dat ervaren en gepassioneerde vakmensen aan uw klassieker werken. Met moderne apparatuur, originele onderdelen, actuele én historische technische kennis en conform gemaakte afspraken. D&D voldoet aan de strengste criteria en houdt zich aan de overeenkomst die met u wordt aangegaan voor de gewenste werkzaamheden.

Uw oldtimer opknappen? Kom eens langs bij D&D Automotive.

Wilt u meer weten over uw klassieke auto? Hoe u deze weer in concoursstaat kunt terugbrengen? Kom dan eens vrijblijvend langs bij de D&D Automotive. Wij delen graag onze kennis en passie met u en adviseren u op grond van uw wensen en onze ervaringen.

IMG_6700

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
IMG_4798
dd6
IMG_8470

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155