AUTORESTAURATIE

Het restaureren van een oldtimer of klassieker is meer dan alleen een technische klus; het is een uiting van passie en een erkenning van het unieke karakter van elk voertuig. Bij D&D Automotive voelt u direct de liefde voor oldtimers. Of het nu gaat om een volledige restauratie of een deelrestauratie, wij beschikken over de ervaring en specialismen om elke oldtimer of youngtimer weer in volledig originele staat te herstellen.

Wat doet D&D bij het restaureren van een oldtimer?

Het restaureren van een klassieker kan diverse aspecten omvatten. Denk aan het reviseren van de techniek, zoals de motor, aandrijving, wielophanging, hydrauliek en elektrische installatie. Daarnaast kunnen we ons richten op het herstellen, restaureren of zelfs nabouwen van de carrosserie, ongeacht het materiaal (staal, aluminium, kunststof of hout). Ook het spuiten van de carrosserie met uitsluitend originele lakken en het terugbrengen van het interieur naar originele staat door het opknappen en herstofferen van stoelen, dashboard, hemel en het herstellen van kenmerkende stijldetails behoort tot onze specialiteiten. Wat u ook wilt doen met uw dierbare klassieker, D&D voert het met passie en vakmanschap uit.Kwaliteit en zekerheid: cruciaal bij een klassieker!

Bij D&D kiest u voor kwaliteit en zekerheid. U kunt erop vertrouwen dat ervaren vakmensen met passie aan uw klassieker werken. Wij maken gebruik van moderne apparatuur, originele onderdelen, up-to-date technische kennis en komen onze afspraken na. D&D voldoet aan de strengste criteria en houdt zich aan de overeenkomst die met u is gemaakt voor de gewenste werkzaamheden.

Wilt u meer weten over het opknappen van uw klassieke auto? Bent u benieuwd hoe u deze weer in concoursstaat kunt terugbrengen?

Kom dan vrijblijvend langs bij D&D Automotive. Wij delen graag onze kennis en passie, en adviseren u op basis van uw wensen en onze ervaringen.