Onderhouden = Overhouden

12

Onderhoud

Met goed en regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment. De prijs van een kleine of grote beurt hangt af van het type auto waarin u rijdt. Als u een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave voor u.

 

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Een stelregel die u kunt aanhouden:

  • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Kleine beurt:

Bij een kleine beurt controleren wij uw auto op meer dan 25 onderhoudspunten. We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van uw auto nauwkeurig, net als uw filters en ruitenwissers. We checken ook of uw lampen goed staan afgesteld, vullen vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en de oliefilter.

Grote beurt:

Bij een grote beurt controleren wij uw auto op meer dan 90 punten. Wij kijken o.a. of uw filters, bougies en distributieriem vervangen moeten worden en vullen uw vloeistoffen bij. Daarnaast verversen wij de olie en controleren we de accu, remmen en schokdempers. Bij combinatie van grote beurt en apk is de apk gratis.

 

Voor meer informatie of een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

mann[1]

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
IMG_9892
dndfrontaangepastzwar1t
forte-275x300

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155

ATE_logo_logotype[1]