Onderhoud.

Met goed en regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment. De kosten van een kleine of grote beurt zijn afhankelijk van het type auto waarin u rijdt. Wanneer u een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, stellen we altijd vooraf een duidelijke prijsopgave voor u op.

De frequentie van onderhoudsbeurten voor uw auto is afhankelijk van het type voertuig, de leeftijd, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt.

Als richtlijn kunt u het volgende aanhouden:

  • Kleine beurt: na 1 jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote beurt: na 2 jaar of na 30.000 kilometer

KLEINE BEURT: Tijdens een kleine beurt controleren wij uw auto op meer dan 25 onderhoudspunten. We inspecteren nauwkeurig de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen, evenals de filters en ruitenwissers. We zorgen ervoor dat uw lampen correct zijn afgesteld, vullen vloeistoffen bij en vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

GROTE BEURT: Bij een grote beurt voeren wij een grondige controle uit op meer dan 90 punten. We bekijken onder andere of filters, bougies en de distributieriem vervangen moeten worden, en we vullen de vloeistoffen bij. Daarnaast verversen we de olie en controleren we de accu, remmen en schokdempers. Bij een combinatie van een grote beurt en APK-keuring is de APK gratis.

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, D&D.