Is uw auto toe aan een reparatie?

IMG_5490

Reparatie

Als uw auto kapotgaat, is dat erg vervelend. D&D helpt u snel weer op weg, tegen een eerlijke prijs. Bij ons werken ervaren monteurs, die naast regulier auto-onderhoud ook veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en storingen.

Wij beschikken over:

  • Ruime ervaring met alle merken en modellen
  • Gecertificeerde monteurs met uitgebreide technische kennis
  • Gebruik van hoogwaardige onderhoudsproducten
  • BMW gespecialiseerd
  • OnBoardDiagnostics (OBD)

 

Wat kunnen wij onder andere aan uw auto repareren?

  • Schokdempers, olie vervangen, koelvloeistof vervangen, remvloeistof, bak of diff olie, remmen, uitlaat, accu, lampen, bougie, distributieriem, vering, ruitenwissers, alarm, audio, enz.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Laat regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren om te voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. In combinatie met een grote beurt ontvangt u bij D&D een gratis Apk-keuring.

 

Blijkt tijdens een onderhoudsbeurt dat er een onderdeel gerepareerd moet worden? Of loopt u zelf tegen een defect aan? Als blijkt dat we een reparatie moeten uitvoeren, hebben we vooraf contact met u over de prijs. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

 

Auto check: nu voor €10,-

Gaat u binnenkort op vakantie? Of staat u op het punt om een (tweedehands) auto te kopen? Laat nu voor slechts €10,- een auto-check uitvoeren bij D&D. We controleren uw auto met onze auto-check op een aantal cruciale punten. Met de auto-check weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een veilig gevoel de weg op.

U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak.

IMG_7330

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
IMG_4798
dd6
IMG_8470

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155