Auto electronica

jeep1

Elektronica

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van elektronische storingen aan auto-elektronica en aan diverse veiligheids- en comfortsystemen zoals bijvoorbeeld:

  • Verlichting
  • Alarm
  • Raambedieningen en mechanieken
  • Motor
  • Bedrading
  • Kapotte sensoren/schakelaars

Auto elektronica vormt een essentieel onderdeel van uw auto, ook al rijdt u niet elektrisch. Het elektronica systeem zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw lampen branden en de radio kan spelen, maar voorziet bijvoorbeeld ook de startmotor van energie. Met kapotte elektronica zal de motor niet starten en kunt u dus niet rijden.

U merkt het meestal snel wanneer er elektrische storingen of problemen zijn. De systemen die voor een goede werking afhankelijk zijn van elektriciteit zullen minder goed gaan functioneren. U kunt hierbij denken aan het startsysteem, de koplampen en de remlichten. Verder kan er een lampje branden op het dashboard en kunt u een rare geur ruiken.

Diverse systemen kunnen door ons vakkundig worden getest en onderhouden met behulp van de modernste technieken en technische documentatie. Kapotte bedrading kan worden vervangen. Verlichting wordt nagemeten en gecontroleerd. Vaak zijn boetes voor niet-adequate werking van verlichting hoger dan de reparatiekosten in onze werkplaats.

Als er problemen zijn met de elektronica of er beginnen lampjes op uw dashboard te branden door een storing, of er branden geen lampjes meer, dan bent u bij ons aan het juiste adres om deze problemen te laten oplossen!

Voor meer informatie, vragen of een afspraak kunt u bij ons terecht.

jeep2

WAAROM CASTROL EDGE?

Castrol EDGE, met Fluid TITANIUM, wordt sterker onder druk en vermindert de wrijving om de ware motorprestaties te ontketenen.

WAAROM CASTROL MAGNATEC?

De unieke formulering van Castrol MAGNATEC beschermt vanaf het moment dat u de motor start en vermindert* motorslijtage aanzienlijk.

WAAROM CASTROL GTX?

De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen nieuwe sludgevorming dan zware industrienormen voorschrijven.

dd3
dd5
IMG_7959
IMG_4798
dd6
IMG_8470

Bel ons of kom langs op Reeweg 116A te Landgraaf..

Openingstijden : Ma t/m Zat Van 10:00 t/m 18:00

 

Tel : 045-5316385

Mob : 06-22441155