Uw BMW verdient de beste zorg, en bij D&D Automotive bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig onderhoud en service. Of het nu gaat om een periodieke check, onderhoud, reparatie of de verplichte Apk-keuring, wij hebben de specifieke kennis en geavanceerde diagnose- en programmeringstechnologie├źn om uw BMW in topconditie te houden. Bij al onze werkzaamheden maken wij gebruik van originele BMW-onderdelen, zodat uw voertuig de optimale prestaties behoudt.

Bij elk bezoek aan onze werkplaats streven wij naar het behoud van uw rijplezier en de garantie van een uitstekende inruilwaarde in de toekomst. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en wij nemen regelmatig de tijd om uw feedback en wensen te bespreken.

Voor het behoud van de topconditie van uw BMW is periodiek onderhoud essentieel. Wij begrijpen dat u kritisch kijkt naar de kosten en de uit te voeren werkzaamheden, zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit. Daarom werken wij uitdrukkelijk alleen met Castrol-olie, een bewuste keuze voor de beste smering van uw BMW-motor.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud van uw BMW? Neem gerust contact met ons op.

Ons toegewijde team staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw BMW in optimale staat verkeert.

Met vriendelijke groet, D&D Automotive.